valvoline mood

ValvolineDe motorolie webshop

 • valvoline slide
 • valvoline slide
 • valvoline slide
 • valvoline slide
 • valvoline slide

  Valvoline

  Valvoline is dé leverancier als het om automobiel- en industriële producten en diensten gaat en doet dit in meer dan 100 landen wereldwijd. Studiovs heeft het visueel design voor de eerste webshop van Valvoline Europe ontwikkeld.Project gerealiseerd in opdracht van Diretto

  De eerste webshop van Valvoline Europe

  In Europa werkt Valvoline van oudsher met een traditioneel analoog distributiekanaal. Met deze webshop willen ze de transitie maken naar een digitaal distributiekanaal. De eerste webshop is gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk.

  valvoline image

  Valvoline Facebook app

  Valvoline houdt zich veel bezig met social media. Voor de internationale facebookpagina van Valvoline heeft Studiovs in samenwerking met Diretto een app ontwikkeld die alle landenpagina's onderbrengt in een getabt overzicht.

  valvoline image

  Promotie banners

  Voor de marketing van de eerste Europese webshop zijn promotie banners ontwikkeld.

  valvoline image valvoline image valvoline image valvoline image
  patrick burger

  Patrick Burger, Diretto

  Wij hebben het Valvoline webshop-project samen met Amedee gedaan. Naast dat hij feilloos aanvoelt wat wij en de klant willen, is hij enorm meedenkend en zeer flexibel. Zo was hij in staat de door ons aangeleverde wireframes in overleg met ons en de klant nog op details te verbeteren tijdens het ontwerpen van zijn designs.

  Meer weten?Bel 06 – 46 38 66 58, mail naar info@studiovs.nl of klik hier voor ons contactformulier

  valvoline image
  valvoline image
  valvoline image
  valvoline image