cvlinc mood

CVLincUnieke CV database

 • cvlinc slide
 • cvlinc slide
 • cvlinc slide
 • cvlinc slide
 • cvlinc slide

  CVLinc

  CVlinC is een unieke CV database voor intermediairs en werkgevers. Profielen kunnen alleen geplaatst worden door intermediairs waardoor er geen vervuiling optreed in de database. Studiovs heeft het volledige traject verzorgd, van branding tot development.Project gerealiseerd in samenwerking met Noppo

  Bezoek website

  Unieke CV database

  CVLinC is een volledig uniek concept. Profielen worden alleen beheerd door de intermediairs, want zodra een werkzoekende een baan heeft gevonden wordt het bestaande profiel vaak vergeten.

  cvlinc image

  Interaction design

  Naast het bieden van consultancy heeft Studiovs in samenwerking met Jeffrey Gelens (Noppo.pro) een moderne en intuïtieve website ontwikkeld die perfect aansluit op de gebruiker.

  cvlinc image cvlinc image
  mike christ

  Mike Christ, CVLinC

  Studiovs heeft de website voorzien van de nieuwste grafische technieken en conversie verhogende toepassingen. Van concept tot aan oplevering hebben ze input geleverd om tot een site te komen waar wij van iedere klant complimenten over ontvangen. "You'll never have een second chance to make a first impression", dat begrijpen ze goed bij Studiovs.

  Meer weten?Bel 06 – 46 38 66 58, mail naar info@studiovs.nl of klik hier voor ons contactformulier

  cvlinc image
  cvlinc image
  cvlinc image
  cvlinc image
  cvlinc image