Let our powers combine

Wij zijn een collective van gepassioneerde webliefhebbers met een gezamenlijke ervaring van meer dan 25 jaar. Wij weten wat online werkt. Naast het advies geven over jouw online strategie, creëren wij innovatieve websites & software die jouw bedrijf naar een hoger niveau brengt.

Hoe werken wij?
drop

Wij werken in fluid teams

Fluid teams zijn ideaal wanneer je op projectbasis werkt. Voor elke klus worden teamleden bij elkaar gezocht met de beste kwaliteiten voor het desbetreffende project. Op deze manier kunnen wij een team zo optimaal mogelijk indelen om de beste resultaten te krijgen.

amedee grey amedee

Amedee van Sluys

Creative director

Met ruim 9 jaar ervaring heeft Amedee kennis op gedaan in vele facetten op het gebied van webdesign. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een liefde voor het web.

sluiten
matthijs grey matthijs

Matthijs Kuiper

Art director

Naast het hebben van een creatieve geest is Matthijs zeer technisch aangelegd. Hij heeft de perfecte skillset in deze online wereld.

sluiten
jeffrey grey jeffrey

Jeffrey Gelens

online technologist

Jeffrey verlegt grenzen als het gaat om technische oplossingen. Niets is onmogelijk, alles kan gebouwd worden, omdat Jeffrey vanuit een technisch oogpunt erg creatief is.

sluiten
angelo grey angelo

Angelo Roga

Photographer

Angelo heeft een groot visueel vermogen. Door projecten van verschillende top opdrachtgevers zoals the Disq, Hanzehogeschool en Coffee Company kenmerkt dit zijn diversiteit.

sluiten
rene grey rene

Rene Camphuis

Research

Bij creatieve oplossingen zal er vooraf onderzoek moeten worden gedaan. Rene brengt gegevens goed in kaart zodat de vertaalslag naar het product vlekkeloos verloopt.

sluiten
marc grey marc

Marc Weeber

App developer

Met veel kennis op het gebied van app development kan Marc niet alleen in de ontwikkeling van de app voorzien, maar ook in het advies en de begeleiding.

sluiten
jos grey jos

Jos Vennik

Developer

Jos zoekt altijd naar de meest efficiënte oplossingen op het gebied van webdevelopment. Hij is erg leergierig en komt overal uit als het om code gaat.

sluiten
daan grey daan

Daan Vielen

Developer

Daan is een ervaren developer die onder hoge druk kan presteren. Hij heeft een grondige kennis van zaken en zoekt binnen de mogelijkheden naar de maximale uitkomst.

sluiten
rapide grey

Rapide

Internet specialist

Rapide is het aanspreekpunt voor alle zaken die met internet te maken hebben. Van hosting tot internet aanleggen en van telefonie tot webontwikkeling.

Naar website sluiten
knight grey

This could be you

Fluid teammember

Bij Studiovs werken we met fluid teams. Wil jij ook onderdeel uit maken van onze fluid teams? Mail dan naar het onderstaande e-mailadres

team@studiovs.nl sluiten

Onze werkwijze

method bg1

Ontdekken

Hoe gaan we het project aanpakken, welke technieken gaan we gebruiken en wat voor online strategie gaan we toepassen?

method bg2

Team up

Het team samenstellen met de beste kwaliteiten voor het desbetreffende project. Vervolgens stellen we gezamenlijk een planning op.

method bg3

Design

Een design ontwerpen waarbij de online strategie naar voren komt en de richting van het gehele project aangeeft.

method bg4

Development

De besproken technieken uitwerken en het design aan de techniek koppelen voor de afronding van het project.

method bg5

Oplevering

Oplevering van het project met meerdere oplevermomenten waarin kan worden getest en mogelijke bugs worden gerepareerd.

Awards

Met trots presenteren wij de gewonnen designawards voor Studiovs.nl

patrick burger

Patrick Burger, Diretto

Wij hebben het Valvoline webshop-project samen met Amedee gedaan. Naast dat hij feilloos aanvoelt wat wij en de klant willen, is hij enorm meedenkend en zeer flexibel. Zo was hij in staat de door ons aangeleverde wireframes in overleg met ons en de klant nog op details te verbeteren tijdens het ontwerpen van zijn designs.

gerard loode

Gerard Loode, Gjald

Amedee is een zeer creatieve designer, die zich goed verdiept in de klantvraag. Hij is goed op de hoogte van de huidige designtrends en van de huidige techniek, waardoor de vertaalslag naar bijvoorbeeld de website altijd probleemloos verloopt.

peter hager

Peter Hager, Simplicate

Amedee is een designer die aan weinig woorden genoeg heeft om te begrijpen waar je naar toe wilt en is in staat hierbij snel de juiste snaar te raken. Hij is uitstekend op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en weet keer op keer aan de verwachtingen te voldoen.

mildo van der horst

Mildo van der Horst, SalesMonkey

Creativiteit, het vermogen om je te verbazen, iedere keer met een nieuwe invalshoek, dat is wat je verwacht van het werken met een goed online visueel ontwerp bureau. Dat is zeker wat je krijgt bij Studiovs! De manier waarop Amedee van Sluys tot ideeën komt is even tekenend als hoe hij deze presenteert: eerlijk, rechtdoorzee, doordacht en verrassend in de goede zin van het woord. Elk gesprek met Studiovs inspireert en wij kijken al weer uit naar onze verder samenwerking.

mike christ

Mike Christ, CVLinC

Studiovs heeft de website voorzien van de nieuwste grafische technieken en conversie verhogende toepassingen. Van concept tot aan oplevering hebben ze input geleverd om tot een site te komen waar wij van iedere klant complimenten over ontvangen. "You'll never have een second chance to make a first impression", dat begrijpen ze goed bij Studiovs.