web development

Wij kennen onze code!

Naast het bedenken van interactieve websites en software weten we hoe we dit moeten implementeren.

HTML5 / CSS3 / Javascript experts

HTML5, CSS3 & Javascript is onze tweede natuur.

Kennis van meerdere platforms

Bij Studiovs hebben we ervaring met verschillende programmeertalen. Onze voorkeur gaat uit naar Python, maar we leveren ook aan PHP platformen.

Altijd de beste developer

Bij Studiovs werken we in fluid teams. Hiermee kunnen we voor elke klus de meeste geschikte programmeur inschakelen.

development-1

Webwinkels

Webwinkel beginnen? Wij weten hoe je jouw product online moet verkopen.

Als je vandaag de dag als winkel geen online verkooppunt hebt loop je vaak al een stap achter op de concurrentie. Bij een goede webwinkel heb je zo goed als geen overheadkosten meer. Een slimme webwinkel neemt dus al heel veel werk uit handen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan automatische facturatie, automatische e-mails versturen en een goed werkend betaalsysteem.

Online betalen

Online betalingen werken via een payment service provider, ook wel PSP genoemd. Wij kunnen de webshop koppelen aan verschillende PSP’s zoals: Ogone, Buckaroo, Sisow, Docdata, MultiSafepay etc. De meeste PSP’s bieden vrijwel alle betaalmethodes aan, maar je kan natuurlijk ook alleen een iDeal koppeling implementeren.

developement-2

Bakku. Het meest gebruiksvriendelijke CMS

Met een CMS (Content Management System) is het mogelijk je website zelf aan te passen. Geen onnodige jaarlijkse of maandelijkse onderhoudskosten meer, maar zelf je website onderhouden.

Wij geven je Bakku

Bakku is ons eigen ontworpen maatwerk CMS. Met een maatwerk CMS krijg je alleen de functies die je nodig hebt en niet alle onnodige rompslomp die andere standaard CMS-en bieden. Bakku is door de simpele indeling en werking erg gebruiksvriendelijk. Bakku is een volledig in javascript gebouwd CMS en daarmee dus ook razendsnel.

Andere implementaties ook mogelijk

Wil je toch liever een ander CMS gebruiken voor je website dan is dat natuurlijk ook mogelijk. We werken bij Studiovs in fluid teams. Hierdoor kunnen we snel een specialist inschakelen en daarmee een oplossing bieden voor jouw wensen.

developement-3